Interieur Detailing

Uw tweede thuis!

 

Tegenwoordig brengen we veel tijd in ons leven door in de auto. Uw auto is dus een tweede thuis. Er wordt veel in geleefd en dit laat vaak zijn sporen achter. Wij helpen u graag te blijven genieten van het interieur van uw auto. Het gevoel van de bekleding en de geur van het interieur wanneer u in een nieuwe auto stapt is onbetaalbaar. Met onze specialistische technieken zorgen onze deskundige medewerkers ervoor dat u dit gevoel weer kunt ervaren.

Interieur-behandelingen zijn zeer uiteenlopend en elke auto vereist een specifieke behandeling. Het is meer dan een dashboard reiniging alleen! Daarom bieden wij geen kant en klare interieur-reinigingspakketten aan, maar uitsluitend maatwerk. Of het nu gaat om stoffen bekleding of een volledig lederen interieur, wij kunnen alle types interieur behandelen.

Wanneer u contact met ons hebt opgenomen over de reiniging van uw auto zullen wij eerst vragen of we het interieur mogen bekijken. Op basis daarvan kunnen wij u een goede offerte uitbrengen en zorgen dat we de juiste technieken gebruiken om uw auto weer als thuis te laten voelen!

Neem gerust contact met ons op!

Vanaf prijs: 149,- incl. BTW.